75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu
Zafer Mahallesi Eğitim Sokak No4 Yenipazar BİLECİK

VİZYON

Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

MİSYON

Bilimin ve teknolojinin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

8:30- 14.20

Okulumuzda İngilizce dersliğimiz vardır.

Eskişehire 70 km uzaklıktadır. Bileciğe 80 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yenipazar İlçesi yaklaşık 3500 nufuslu olup İlçe Merkezinde 1000 nüfus barındırmaktadır.İlçemiz yeşillikleriyle ünlü sevimli bir yerdir. Turistik alanları olarak Yenipazar, Suuçtu şelasi, Kayacık piknik alanı, Yenipazar Barajı, ve Türkiye´nin 3. büyük kanyonuna sahiptir. Ayrıca İlçemiz köylerinde her sene hıdırellez hayırları yapılmaktadır. CNN Türk Yeşil Doğa adlı programda İlçemiz hayırları hakkında videolu görüntüleri izleyebilir bilgi edinebilirsiniz.